Hoe mogen we je helpen?

Stijging autopremies aanstaande?

De schadelast van autoverzekeraars valt in 2015 flink hoger uit dan in de vier eerdere schadejaren. Op basis van de eerste waarnemingen in de resultaten van verzekeraars van totaal ruim 300.000 autoverzekeringen verwachten wij dat 2015 voor de gehele verzekeringsbranche de resultaten in het rood eindigen. "Aanzienlijke premieverhogingen voor de nabije toekomst zijn zeer realistisch", aldus de directie van De Boer & Partners.

Wij zagen een verschuiving naar het internetkanaal waar premies al snel 6-8% lager liggen. Iniiddels zien we al een toename in het aantal nieuwe autorelaties omdat een auto goed verzekren en een netten premie niet altijd samengaan. Er worden dure lessen geleerd.

Voor 2016 zijn wij als kantoor samen met Nedasco helemaal klaar om voor klant bij de top 25 van verzekeraars de beste tarieven te bieden.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 25-01-2016. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.