Hoe mogen we je helpen?

Uw oudere overlijdensrisicoverzekering verdient extra aandacht!

Uw premie van uw lopende overlijdensdekking voor bijvoorbeeld gezin of hypotheekschuld kan (soms fors) voordeliger. Niet ongebruikelijk bespaart u duizenden (!) euro's gedurende de nog resterende looptijd. Hoe kan dat?

Een overlijdensrsiciverzekering geeft een gewenst of noodzakelijk bedrag bij overlijden voor een vooraf vastgestelde einddatum. De premie hiervoor is afhankelijk van meerdere aspecten zoals kosten voor behandeling, aanvraag en beheer door de betrokken verzekeraar.

Omdat de levensverwachting van de Nederlander steeds beter is geworden is het risico van eerder overlijden kleiner geworden en kunnen premies omlaag. Daarnaast heeft de markt onder druk van prijsvechtrs de verzekeraars op de knieën gedwongen " hun prijzen (en winstopslag) fors omlaag bij te stellen. En daar kunt u flink van profiteren.

Oversluiten naar een alternatieve verzekeraar is bijna altijd mogelijk al is een goede gezondheid op het moment van oversluiten wel van belang. Het kan zijn dat uw polis is gekoppeld aan een ander dossier bijvoorbeeld uw hypotheek, pensioen- of lijfrentepolis. Daar kunnen dan wat extra administratief werk en wat hogere omzettingskosten ontstaan. Voor de omzetting van een overlijdensrisicoverzekering moet u rekenen op een kostenpost van tussen de € 150,- en de € 300,-

Heeft u interesse uw te dure ORV polis naar een fors lager tarief over te sluiten, neemt u dan met de lopende polis bij de hand contact met ons op. Wij zullen dan met een "quick scan" beoordelen of de kosten en moeite het lonen om dit met ons te regelen.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 26-04-2016. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.