Hoe mogen we je helpen?

Onze Missie
Het is onze uitdaging om u totaal inzicht te geven in wat er bij u speelt of waar u financieel heen wilt of kunt. En dan zo veel mogelijk in voor u heldere begrijpelijke taal. Wij onderscheiden de gebieden Advies, Bemiddelen en het Beheer van uw financiële zaken, producten en voorzieningen op een volledig transparante en inzichtelijke wijze. Bij ons op kantoor of middels "Webcamadvies op afstand" waar u wilt.

Onze Uitvoering
Wij bieden totale financiële dienstverlening in een sfeer van plezierige samenwerking en vertrouwen. U zult onze betrokkenheid en persoonlijke benadering nadrukkelijk ervaren. We maken eerst kennis, inventariseren kort uw wensen en doelen en bepalen dan samen het plan van aanpak, de tijd ter realisatie, de te verzorgen werkzaamheden en de voor u te verwachten kosten.

Onze Beloning
Wij werken provisieloos tegen een vooraf besproken vaste prijs of op basis van een uurtarief. Het Beheer van uw producten verzorgen wij o.a. op basis van heldere serviceabonnementen tegen vaste kleine kosten. Hierdoor heeft u altijd een helder beeld van onze service en kwaliteit. Alleen op deze wijze kunnen wij u als klant en uw financiële belangen en doelen écht centraal stellen.

In alles wat wij voor u doen, nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en uw vertrouwen als moreel kompas. Wij werken dan ook bij voorkeur voor totaalrelaties om hen volledig te leren kennen en duurzaam te kunnen ontzorgen.

Voor alle vraagstukken en oplossingen over wensen, doelen of risico's, het financieren of het verzekeren ervan, praat u toch zeker eerst met uw ongebonden en persoonlijke raadgever?