Hoe mogen we je helpen?

Introductie abonnementen.

Vanaf 2011 starten wij al met de verzorging van onze werkzaamheden aan onze nieuwe relaties middels abonnementen. Daarbij bieden wij alle door u gewenste nieuwe en bestaande financiële producten en verzekeringen zonder provisie aan.

Wij zorgen voor de meest scherpe product/voorwaarde combinaties door voor schadeverzekeringen in volmacht te werken met de top 15 van Nederlandse aanbieders en met huismerkproducten.

Doordat er voor de adviseur en het kantoor geen financieel belang in producten meer is, kunt u vanzelf vertrouwen op degelijk advies en ongebonden neutrale productoplossingen.

Onze dienstverlening laat zich grofweg verdelen in de 3 gebieden: Advies, Bemiddeling en Beheer.

Advies bieden wij u aan tegen uurtarief of tegen scherpe en vooraf met u afgesproken vaste adviestarieven. U weet precies wat u krijgt en wat u betaald. Ons product is onze kennis van u, de markt en haar productoplossingen. Wij verdienen dus niet langer aan uw verzekeringen.

Bemiddeling, het zoeken naar de beste producten en tarieven in de markt, doen wij ook weer tegen uurtarief of tegen vaste prijs. Dus wat, waar of bij welke instelling ondergebracht, is voor ons geen punt van belang. Iedere instelling zal haar premies, kosten en voorwaarden voor u zo interessant mogelijk moeten maken om door ons te worden aangeboden.
Wij bedienen ons hierbij van professionele zware analyse- en vergelijkingssoftware om de beste condities voor u op te zoeken.

Beheer van uw bestaande of elders lopende bancaire producten of verzekeringen bieden wij aan tegen een vast abonnementstarief en met vaste afspraken over de omvang en reikweidte van de dienstverlening en de kwaliteit ervan. Waar mogelijk maken wij uw producten meteen provisievrij of zetten deze over naar onze nog scherpere volmachtproducten. U bespaart niet alleen aanzienlijk door het wegvallen van provisies maar geniet tevens als abonnee exclusief van onze laagste verzekeringstarieven in de markt.

Ook voor Hypotheekonderhoud, Belastingaangiften en Financiële Planning bieden wij scherpe vaste abonnementstarieven en vast omschreven vertrouwde dienstverlening.

Voor meer informatie kunt u onderstaande vormen nader bestuderen. Maak bij interesse in deze unieke samenwerking met een ongebonden financieel adviseur vrijblijvend eens een afspraak met ons. U zult aangenaam verrast zijn over onze manier van `Financieel Ontzorgen`.

Onze abonnementen*:

Abonnement Schadeverzekeringen en Uitvaart
Abonnement Financiële Foto
Abonnement Belastingen
Abonnement Hypotheekonderhoud


*abonnementen zullen voor nieuwe relaties direct beschikbaar zijn, bestaande kantoorrelaties zullen in de loop van 2012 en 2013 in de gelegenheid worden gesteld over te stappen. Dit in het kader van kwaliteitsbewaking en logistieke beperking van het kantoor.