Hoe mogen we je helpen?

Masterclass 2022

Zelf je hypotheek afsluiten

De Masterclass

Mét raad en advies van een waardevolle maar meestal ook vrij kostbare adviseur, voordelig zelf je nieuwe hypotheek sluiten? Op internet kun je hiervoor al volop terecht. Alleen moet je dan met een korte test aantonen dat het zelf afsluiten van je hypotheek voor jou verantwoord is. 

Je zult dus moeten laten zien dat je over voldoende hypotheekkennis beschikt en een goed beeld hebt van je eigen financiële situatie om het zelf te kunnen en te mogen regelen. En daarbij gaan wij je helpen. Met een 2 uur durende zeer persoonlijke Masterclass.

 

De ervaren hypotheekadviseur bespreekt in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers alle gebruikelijke hypotheekonderwerpen die je kunt verwachten.

Daarnaast is er volop aandacht voor persoonlijke situatie en eigen vragen.

Hierdoor kom je goed voorbereid in staat om met een degelijk stappenplan je eigen situatie goed inzichtelijk te krijgen om daarna zelf voordelig de juiste hypotheek te kunnen afsluiten.

De besparingen zijn dan aanzienlijk, welke je beter aan je woning kunt besteden natuurlijk.En besluit je binnen 1 jaar toch liever de diensten van de adviseur te willen inschakelen, dan krijg je 100% van de Masterclass kosten als korting op de adviesnota alsnog van ons terug. Voor deze (fiscaal aftrekbare) kosten van € 295,00* per persoon hoef je het dus niet te laten.

Inschrijven?
klik op deze LINK voor het contactformulier en vermeld je gegevens. We zenden je dan een inschrijfformulier ter aanmelding.

Beschikbare Masterclass 2022 (locatie Zoetermeer)

Starters     op NNTB datum* van 19:00 tot 21:30 uur
Speciaal voor jou als je je eerste woning gaat aankopen

Doorstromers  op NNTB datum* van  19:00 tot 21:30 uur
Je bent al woningeigenaar en gaat een volgende woning aankopen

Oversluiters   op NNTB datum* van  19:00 tot 21:30 uur
Je wilt voor betere condities of een andere constructie of maandlast, zelf je hypotheek gaan oversluiten

* Bij overschrijving worden nieuwe extra data aangeboden. 
* Kom je liever samen met je partner dan is de beschikbaarheid wat meer beperkt en zijn de kosten voor samen € 425,00